ny_hemsida_start

Det rör på sig i Expressklassen och så även på hemsidan. Vi har nu lanserat en ny hemsida där du kommer att hitta nyheter, bilder, filmer och annat roligt som rör Expressklassen.

Även adressen är ny. Det är numera www.expresseglare.se som gäller istället för .nu. Ändra detta i era bokmärken.

Vad är då nytt med hemsidan?

  • Målsättningen är att hemsidan ska uppdateras ofta med Expressrelaterade nyheter. De senaste nyheterna syns överst på startsidan.
  • Det finns nu en ny sektion där man kan köpa & sälja Expresser och relaterade prylar.
  • Vill man diskutera Expressen, kanske hur man ska segla den snabbast eller hur man ska göra med något meck så finns det nu ett nytt diskussionsforum.
  • Kappseglingar ska man enkelt kunna anmäla sig till. Först ut är SM i Marstrand som har fått den nya anmälningsmodulen men förhoppningen är att alla entypsseglingar för Expressen ska använda sig av samma system, som gör att alla på ett enkelt sätt kan anmäla sig och samtidigt kan se hur många och vilka som redan är anmälda. På detta sätt hoppas vi kunna sporra varandra och fler att vilja segla entyp.
  • Expressbloggar läggs automatiskt upp i högerspalten på sidan med de senaste inläggen. Har ni en Expressblogg som ni vill ha med så skicka ett mail till daniel@stenholm.net.
  • Den nya webben är numera responsiv, dvs den anpassar sig efter skärmstorleken på den enhet som används, såsom mobiler och surfplattor.

Vi söker samtidigt nya skribenter till hemsidan. Tycker du att det är skoj att skriva om Expressegling i allmänhet eller vill skriva inlägg om era kappseglingar med Express så hör av er till daniel@stenholm.net så ser vi till att ni får möjlighet att uppdatera hemsidan. Ju fler som bidrar desto bättre och mer levande blir hemsidan.

Ni har väl inte missat Expresseglarnas andra nya webbsidor som lanserats i vinter, Express SM och North European Express Championship Cup.

Vill ni tipsa om något angående Expressegling, kanske en häftig film på nätet eller nån intressant artikel, fyll i formuläret nedan.

 

Laddar formulär…

Ny hemsida för Expresseglarna

En reaktion på “Ny hemsida för Expresseglarna

Lämna ett svar