_MG_0391

Stockholms Expresseglare är på hugget och börjar med ”Wednesday Sailors” på Baggensfjärden under fyra onsdagar med start den 14:e maj. Ambitionen är att få fler att bli bättre genom att erbjuda träning och kunskapsutbyte tillsammans med de rutinerade Expresseglarna i Stockholm. Med hjälp av den rutinerade duon Martin Hållsten och OS-guldmedaljören från Mexico 1968, Jörgen Sundelins blir det bra teorigenomgångar, korta träningspass och snabba kappseglingar på fyra onsdagskvällar under maj och juni. Det hela avslutas med en finalsegling på lördagen den 14 juni där vi seglar 5 snabba race på klassisk kryss – läns bana.

Teman
14 maj – Höjd och fart
21 maj – Starter
4 juni – Rundningar
11 juni – Regler och tagande av straff
14 juni – Finalsegling

Om du har frågor ring Staffan Hallberg på 0708-669700.

Hela inbjudan finns här.

 

 

Wednesday Sailors – Expressträning i Stockholm

Lämna ett svar