Så var då säsongsplaneringen i full gång igen. Arne K Larssen avslöjar nu att det blir en ny Expressregatta vecka 21 i Marstrand. Denna segling kommer att ingå i Nordeuropeiska Expresscupen (NEECC). Seglingen, som än så länge är namnlös, kommer att genomföras lördag-söndag och vi hoppas på att många och långväga Expresseglare kommer.

Robban Eriksson har fixat boendet på Marstrand på Villa Maritime samt Båtellet!

Det finns 15st 4-persons lägenheter på Villa Maritime som är bokade till ett förmånligt pris av 475kr/person och natt då ingår frukost!

På båtellet så har Robban bokat upp
11st 4-bädds rum för 350kr/person och natt!
3st 2 bädds rum för 800kr/natt samt
1st 3-bädds rum för 1100kr/natt
Ingen frukost i Båtellets priser!

Det är uppbokat 2 nätter Fredag-Söndag 22-24/5.

Boka boendet via Robban Eriksson antingen via PM på Facebook eller via mail expresseglare@live.se

Mer detaljer kommer, men skriv in 23-24 maj i almanackan redan nu!

Marstrand ligger perfekt “mitt i Nordeuropa”. Den som siktar på bra placering i NEECC måste segla i Marstrand, annars blir det svårt att få till det. 6 delseglingar ingår, 3 räknas. Följande seglingar ingår i NEECC:

1. Marstrand v 21
2. NoM, Hankö v 26
3. SM, Sandhamn v 32
4. DM, Århus v 33
5. NM, Stavanger v 35
6. TM, Flensborg v 37

Expressregatta i Marstrand v 21!

2 reaktion på “Expressregatta i Marstrand v 21!

 • januari 31, 2015 kl. 10:12 e m
  Permalänk

  Arne!
  Du är fantastisk. Först fixar du hela grejen med NEECC prisbord på 400 000 o sen fixar du en regatta i Marstrand i vår. Vilken grej. Du gör en enastående insats för klassen, både i Sverige och utomlands. I somras när vi seglade upp båten till NM i Norge kom det ett par tyska ungdomar fram till oss en morgon då vi låg i Dröback. De frågade om vi kände Arnehhh och i början förstod inte riktigt vad de pratade om men så föll polletten ned och det var de ungdomar du seglade med i Tyskland, när du körde ner båten själv och fick ett gäng duktiga tyska ungdomar som gastar. Så visst kände vi Arnehhh
  Att du dessutom är producent, kameraman o regissör till filmen ”Arne Selfie” dekorerad med tallar och snö i bakgrunden är ytterligare en enastående insats. Jag skall se den ett par gånger till och försöka analysera alla dolda budskap så har vi något att tala om i Marstrand.

  Arne!!!! Go, Go, Go!

Lämna ett svar