Det har precis blivit klart att vi seglar SM 2018 i Express i Nynäshamn i v32. Seglingarna avgörs fredag till söndag (10-12 augusti) med Tune up mm på torsdagen den 9:e augusti. Nynäshamn har en rutinerad och bra organisation för kappseglingar och de håller varje år i ett flertal större regattor. Bland annat Hyundai Cup som är höstens stora SRS segling i Stockholm. Antalet deltagare på SM har varit ganska konstant de senaste tio åren, och vi hoppas kunna samla ca 35-40 båtar även 2018.

Ni kan redan nu föranmäla er till SM via bokningsrutan här uppe till höger på hemsidan. Genom att föranmäla er med en ej bindande anmälan visar ni att ni har för avsikt att ställa upp i SM 2018. Och med många föranmälda båtar hoppas vi att det blir ännu större intresse i klassen som lockar med ännu fler båtar. Så föranmäl er nu!

SM i Express 2018 går i Nynäshamn v.32

Lämna ett svar