sfp-bygg_trimvingar01

Prisbordet till SM är som alla vet vid det här laget riktigt imponerande. En av sponsorerna är SFP Bygg AB, med Expressgurun Stefan Falkenberg i spetsen. Vi lottar nu ut ett par trimvingar, till ett värde av 3750 kr, från SFP Bygg AB till de som anmält sig till SM. Vi låter alla de som anmält sig till och med den 4:e april kl 19:00 vara med i dragningen.

Hur sker då dragningen?
Jo, vi samkör dragningen med EuroJackpot. Det finns nummer mellan 1-50 i EuroJackpot. På anmälningslistan har alla anmälda båtar fått ett anmälningsnummer. Det första nummer som dras i EuroJackpot som hänger ihop med ett anmälningsnummer som de anmälda båtarna har i vår anmälningslista vinner. Dras nummer 13 i EuroJackpot så vinner båt med anmälningsnummer 13. Klart som korvspad. Skulle det visa sig att ett nummer dras som inte har någon hänvisning till anmälningsnummer, tex i dagsläget nr 50, så blir det nästföljande dragna nummer i EuroJackpot som har ett relaterat anmälningsnummer till SM det giltiga vinnarnumret. Resultatet från EuroJackpot-dragningen presenteras på http://www.euro-jackpot.org/se/resultat/ och vi kommer givetvis att presentera vinnaren här på hemsidan.

Lycka till! Och kom ihåg, har ni inte anmält er ännu så finns det fortfarande tid till kl 19:00 på fredagen den 4 april att anmäla er.

Vinsten består av trimvingar i glasfiber. Beslagen på trimvingarna på bilden ovan ingår givetvis ej.

Vinn trimvingar från Falkenberg – dragning 4 april

Lämna ett svar