Vecka 31 seglas SM i Båstad och vecka 33 seglas Nordiska Mästerskapen i Kerteminde, Danmark. Och Båstad och Danmark ligger ju ganska nära varandra. För att underlätta för lite mer långväga gäster att vara med i både SM och NoM har vi nu fått möjlighet att ställa intresserade Expresser hos Halmstads Segelsällskap (HSS) kostnadsfritt. Det handlar alltså om landplats för båtar som står på trailer (skulle någon vilja ligga i vattnet går det säkert att lösa också). Halmstads Segelsällskap har både sjösättningskran (kräver centrumlyft) och mastkran om det skulle behövas.

Mellan Båstad och Halmstads Segelsällskap är det 4 mil landvägen. Både Båstad och Halmstad ligger utmed E6:an så transporten går till största delen på motorväg.

Halmstad har förutom att det ligger utmed E6:an även goda förbindelser via flyg och tåg.

Intresserade ber vi registrera sig via formuläret nedan. Det är en intresseanmälan för att vi ska se ungefär hur många som är intresserade av att ställa båten hos HSS.

 

Laddar formulär.

Uppställningsplats mellan SM och NoM

Lämna ett svar