Expressförbundet ställer en Albin Express på Allt för sjön 1-10 mars.

Svenska Expressförbundet ställer ut en påmastad och riggad Express i stora hallen. ”Vi vill göra nya och gamla Expresseglare uppmärksamma på klassen igen, särskilt nu inför 40-årsjubileumet och det gemensamma SM & NM:t i Båstad v.31” säger Niklas Erneberg.

Expressen är fortfarande ett av de lägsta instegen till en bred kappseglingsklass med mycket hög nivå. Genom att ställa ut på mässan når vi en bredare publik, som kan få komma ombord, klämma och känna samt ställa frågor om klassen och göra reklam för SM och NM i sommar. Håll också utkik på Expresseglarnas facebooksida, där vi kommer att lotta ut entrébiljetter till mässan. Mer info om Allt för sjön här.

Välkomna att komma förbi och snacka Expressegling!

PS. Om du vill vara med och bemanna montern någon dag/kväll får du gärna höra av dig till info@expresseglare.se  DS

Express på plats under Allt för Sjön-mässan

Lämna ett svar